STANDAARD HANGBRUGGEN

 

sky stage ultra

 • TOP TECHNOLOGIE IN EEN MODULAIR CONCEPT

  De Sky Stage Ultra is de nieuwste generatie van modulaire hangbruggen dat het beste van de huidige beschikbare technologie combineert met nieuwe ontwikkelingen. Ontworpen voor lengtes tot 16 meter biedt de Sky Stage Ultra u de ideale oplossing indien u op zoek bent naar een modulair en een eenvoudig te monteren hangbruginstallatie.

  Flyer

 

light weight stage

 • SNEL EN EENVOUDIGE MONTAGE ZONDER GEREEDSCHAP

  De “Light Weight Stage" van Sky Climber is ontworpen voor gebruik met eender welke Sky Climber takel. De combinatie van takel met hangbrug vormt een compleet modulair en lichtgewicht systeem dat u kost en moeite zal sparen.

  De ophang-, connectie - en doorloopbeugels zijn vervaardigd uit gegalvaniseerd staal. Alle andere componenten zijn vervaardigd uit een aluminiumlegering. Een 12 meter hangbrug kan eenvoudig door 2 man opgebouwd worden.

  Het zwaarste onderdeel , een 3 meter vloersectie, weegt amper 24 kg. Dankzij het eenvoudig ontwerp van alle onderdelen kan een 12 meter brug in minder dan 15 minuten door 2 man opgebouwd worden. Montage gereedschap is niet nodig dankzij de connectie- en veiligheidspinnen.

  Flyer

 

sky stage 500e

 • SKY STAGE 500e, HET BESTE EN STERKSTE MODULAIR PLATFORM IN DE INDUSTRIE

  De Sky Stage 500e is ontworpen voor het gebruik met eender welke Sky Climber takel. Deze combinatie vormt een compleet modulair en “heavy duty” systeem dat de beste aanvulling biedt op alle andere producten van het Sky Climber gamma.

  Afgezien van de verzinkte ophangbeugels zijn alle andere componenten vervaardigd uit een aluminiumlegering.

  Door gebruik te maken van 1, 2 of 3 meter modules kan een hangbrug gevormd worden met een max. lengte van 12 meter tussen de ophangingen. Doorloopbeugels kunnen gebruikt worden om een betere toegang te verkrijgen op de hoeken van gebouwen. Dankzij de verstelbare hoeksecties kunnen verschillende configuraties gemaakt worden. 1 of 1,5 meter secties in combinatie met een doorloopbeugel en ťťn takel vormen een werkkooi.

  Flyer

 

sky stage 505e

 • DE PERFECTE OPLOSSING VOOR HET ONDERHOUD VAN KETELS OF VERBRANDINGSOVENS

  De Sky Stage 505e platforms zijn gemaakt van speciaal ontworpen deelbare vloersecties die kunnen worden ingevoerd via een mangat met een ronde of ellipsvormige afmeting van min. 597 x 406 mm. De vloersecties en borstweringen kunnen afzonderlijk ingevoerd worden en kunnen in de ketel of oven terug gemonteerd worden.

  De Sky Stage 505e is de perfecte oplossing voor het onderhoud van een ketel of oven en bewijst al tientallen jaren zijn doeltreffendheid.

  Flyer

 

STANDAARD WERKKOOIEN

 • 1-takel werkkooien, ideaal voor snelle inspecties of reparaties.

  Sky Climber heeft een breed gamma van 1-takel werkkooien beschikbaar. Onze Sky Cage Ultra, Light Weight Cage of Cage 500/505 kunnen gebruikt worden voor schoorsteen inspectie, in liftschachten en andere moeilijk te bereiken besloten ruimtes.

  Contacteer Sky Climber voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

 

BOOTSMAN STOEL

 • TAKEL ONDER DE STOEL

  Deze budgetvriendelijke aangedreven bootsman stoel kan worden gebruikt om op plaatsen te werken met een beperkte beschikbare ruimte of om een snelle inspectie of reparatie uit te voeren.

  De vereiste veiligheidsvoorzieningen , zoals de Sky Lock bevinden zich of hoofdhoogte.
  Flyer